Netflix-fout U7363-1260-8004B823

Als de foutcode U7363-1260-8004B823 optreedt op je Windows-computer, wijst dit meestal op een probleem met opgeslagen gegevens of instellingen. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

De Netflix-app verwijderen en opnieuw installeren

Verwijder de Netflix-app

Opmerking:
Als je de Netflix-app verwijdert, worden alle gedownloade titels op het apparaat ook verwijderd.
  1. Ga naar het startmenu en typ Netflix.

2. Klik met de rechtermuisknop of tik op de Netflix-app.

3. Er verschijnt een pop-upvenster. Selecteer Verwijderen (Uninstall).

4. Selecteer opnieuw Verwijderen (Uninstall).

De Netflix-app opnieuw installeren

1. Selecteer in het menu Start de optie Store.

2. Kies rechtsboven in het scherm de optie Zoeken (Search).

3. Typ Netflix in het zoekvak en druk op Enter.

4. Selecteer Netflix in de zoekresultaten.

5. Selecteer Installeren (Install).

• Als je wordt gevraagd om je aan te melden, gebruik je hiervoor je Microsoft-gegevens.

6. Nadat de installatie is voltooid, start je de app en probeer je Netflix opnieuw.