Netflix-fout NQL.22007

Als je de foutcode NQL.22007 ziet op je Android-telefoon of -tablet, vaak samen met een van de volgende meldingen:

Jaarlijkse downloadlimiet bereikt
Sommige series en films kunnen maar een beperkt aantal keer per jaar worden gedownload. (NQL.22007)
Downloadlimiet
Je hebt de jaarlijkse downloadlimiet voor deze video bereikt. (NQL.22007)

Dit bericht geeft aan dat je het maximum aantal downloads voor een specifieke serie of film hebt bereikt.

Sommige series en films kunnen maar een beperkt aantal keer per jaar per account worden gedownload. Als je de serie of film binnen het jaar wilt bekijken, moet je verbinding maken met internet en de serie of film streamen. Selecteer anders een andere serie of film om te downloaden.