Audiodescripties gebruiken voor downloads

Volg de stappen voor je apparaat als je gedownloade series en films wilt kijken met audiodescripties.

iPhone, iPad of iPod touch

1. Selecteer Instellingen in het startscherm van je apparaat.

2. Selecteer Toegankelijkheid.

• Selecteer Algemeen > Toegankelijkheid als je apparaat iOS 12 of eerder bevat.

3. Selecteer Audiobeschrijvingen.

4. Zet de schakelaar op Aan.

5. Ga terug naar de Netflix-app.

6. Tik in het menu van de speler op de optie Audio en ondertiteling terwijl je een gedownloade titel afspeelt.

7. Controleer of de geselecteerde audio-optie Audiodescriptie bevat.

8. Speel de serie of film weer af terwijl audiodescripties zijn ingeschakeld.

Android-telefoons en -tablets

1. Open de Netflix-app.

2. Tik in het menu van de speler op de optie Audio en ondertiteling terwijl je een gedownloade titel afspeelt.

3. Controleer of de geselecteerde audio-optie Audiodescriptie bevat.

4. Speel de serie of film weer af terwijl audiodescripties zijn ingeschakeld.

Opmerking:
Als je een gedownloade serie of film met audiodescripties wilt kijken, moet je die titel verwijderen en opnieuw downloaden nadat je deze instelling hebt ingeschakeld.