Netflix-fout NW-6-404

Als de foutcode NW-6-404 optreedt, wijst dit er meestal op dat gegevens op je apparaat moeten worden vernieuwd. Volg onderstaande stappen voor jouw betreffende apparaat om het probleem op te lossen.

Android TV

Controleer of je Netflix kunt kijken op je apparaat

Als deze fout optreedt in de mediaplayer van een Android-tv of op een smart-tv, ga dan na of je de Netflix-app hebt gedownload uit de Google Play Store.

Als je de Netflix-app niet ziet in de Google Play Store, is je apparaat niet compatibel met Netflix. Je moet een ander apparaat gebruiken.

Roku

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Smart-tv

De Netflix-app opnieuw laden
  1. Selecteer Meer details (More Details) op het foutscherm.

2. Selecteer Netflix opnieuw laden (Reload Netflix).

3. Als de app opnieuw is geladen, probeer je Netflix opnieuw.