Netflix meldt 'Kan geen verbinding maken met Netflix'.

Als je deze foutmelding ziet:

Kan geen verbinding maken met Netflix

Dit wijst erop dat informatie op het apparaat moet worden vernieuwd. Volg de stappen om het probleem op te lossen.

Android-telefoon of -tablet

Gegevens in de Netflix-app wissen

Als je de app opnieuw instelt, worden opgeslagen downloads op je apparaat verwijderd en word je uitgelogd bij Netflix.
  1. Ga op het apparaat naar het startscherm of de lijst met apps.

2. Houd het pictogram van de Netflix-app ingedrukt en tik op App-info.

3. Tik op Opslag en cache > Opslag wissen > OK.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Mogelijk moet je op je apparaat andere stappen uitvoeren om gegevens van een app te wissen. Raadpleeg de handleiding bij het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp.

Uitloggen bij Netflix

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu .

4. Tik op Uitloggen en tik ter bevestiging nogmaals op Uitloggen.

5. Log weer in op Netflix en probeer het opnieuw.

Ga naar Netflix.com in een webbrowser

1. Maak vanaf een andere computer of een ander mobiel apparaat verbinding met hetzelfde wifinetwerk of netwerk als het apparaat met het probleem.

2. Open een webbrowser, ga naar netflix.com/clearcookies en log in op je Netflix-account.

• Als de foutmelding NSEZ-403 optreedt, betekent dit dat je account momenteel geen verbinding kan maken met Netflix. Probeer het later opnieuw.

• Als er geen fout optreedt terwijl je deze stap uitvoert, is er mogelijk een ander probleem. Neem contact met ons op voor meer informatie.

iPhone, iPad of iPod touch

Uitloggen bij Netflix
  1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu meer-pictogram.

4. Tik op Uitloggen pictogram uitloggen en tik ter bevestiging nogmaals op Uitloggen.

5. Log weer in op Netflix en probeer het opnieuw.