Netflix meldt 'Kan geen verbinding maken met Netflix'.

Als je deze foutmelding ziet:

Kan geen verbinding maken met Netflix

Dit wijst erop dat informatie op het apparaat moet worden vernieuwd. Volg de stappen om het probleem op te lossen.

Android-telefoon of -tablet

Gegevens in de Netflix-app wissen

Als je de gegevens in de Netflix-app wist, worden alle gedownloade series en films op je apparaat verwijderd en word je uitgelogd bij je account.
  1. Houd het pictogram van de Netflix-app ingedrukt en tik op App-info.

2. Tik op Opslag en cache > Opslag wissen > OK.

3. Probeer Netflix opnieuw.

De stappen om de gegevens in de app te wissen, kunnen verschillen op jouw apparaat. Raadpleeg de meegeleverde handleiding of neem contact op met de fabrikant als je de stappen voor jouw apparaat wilt weten.

Uitloggen bij Netflix

1. Tik in de Netflix-app op Meer meer-pictogram of je Profielpictogram profielpictogram.

2. Scrol omlaag en tik op Uitloggen.

3. Tik nogmaals ter bevestiging op Afmelden (Sign Out).

4. Log weer in nadat je bent uitgelogd en probeer Netflix opnieuw.

Ga naar Netflix.com in een webbrowser

1. Maak vanaf een andere computer of een ander mobiel apparaat verbinding met hetzelfde wifinetwerk of netwerk als het apparaat met het probleem.

2. Open een webbrowser, ga naar netflix.com/clearcookies en log in op je Netflix-account.

• Als de fout NSEZ-403 optreedt, betekent dit dat er een tijdelijk verbindingsprobleem is opgetreden met je Netflix-account. Probeer het later opnieuw.

• Als er geen fout optreedt terwijl je deze stap uitvoert, is er mogelijk een ander probleem. Neem contact op met de klantenservice van Netflix.

Uitloggen bij Netflix
  1. Tik in de rechterbovenhoek op Profielen profielen.

• Als je Profielen niet ziet, tik dan rechtsonder op Meer .

2. Tik op Uitloggen.

3. Tik ter bevestiging op Ja.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.