Ik heb problemen met de kleurweergave op mijn LG-tv.

Als kleuren niet juist worden weergegeven op je LG-tv, wijst dit er meestal op dat je Dolby Vision-scherm is ingesteld op de Vivid-modus. Om dit probleem te verhelpen, verander je je schermmodus naar ofwel Movie Dark voor donkere kijkomgevingen ofwel Movie Bright voor lichtere kamers.

Deze instelling is meestal te vinden onder Beeldmodus (Picture Mode) op je tv. Als je niet weet hoe je deze instelling kunt aanpassen, neem dan contact op met LG ter ondersteuning.