Netflix-fout M7121-1331

Als je de foutcode M7121-1331 op je computer ziet, wijst dit meestal op een probleem met je browser. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Controleer of je browserversie wordt ondersteund

Controleer of je browserversie wordt ondersteund door de systeemvereisten van Netflix te raadplegen.

Wordt je browserversie niet ondersteund? Werk je browser dan bij naar de nieuwste versie of gebruik een browser die HTML5 ondersteunt.

Als je browserversie wordt ondersteund, volg dan de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Chrome-uitbreidingen uitschakelen

Als je Chrome gebruikt, kun je overbodige add-ons uitschakelen.

1. Typ chrome://extensions in de adresbalk.

2. Schakel de extensies uit die zijn ingeschakeld.

Opmerking:
    Extensies onder Chrome-apps hoeven niet te worden uitgeschakeld.
  3. Probeer Netflix opnieuw.

Als het probleem is opgelost met deze stappen, kun je het beste de extensies een voor een inschakelen om te zien door welke extensie Netflix niet goed werkt.

Google Chrome opnieuw installeren

1. Volg de stappen van Google om Chrome te verwijderen van je computer.

2. Gebruik een andere browser en installeer de meest recente versie van Google Chrome.