Netflix-fout U7361-1253-80070057

Als de foutcode U7361-1253-80070057 optreedt op je Windows 10-computer, wijst dit meestal op een probleem met opgeslagen gegevens of instellingen op het apparaat. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Audioaanpassingen uitschakelen

1. Klik in het Windows-startmenu van je computer op Instellingen tandwielpictogram voor instellingen.

2. Klik op Systeem.

3. Klik links op Geluid.

4. Klik rechtsboven op Configuratiescherm Geluid.

5. Klik in het geopende venster Geluid op het apparaat met een groen vinkje.

6. Klik op Eigenschappen.

7. Klik op het tabblad Aanpassingen.

8. Controleer of Alle aanpassingen uitschakelen is ingeschakeld.

• Ga door met de onderstaande stap als je het tabblad Aanpassingen niet ziet of als Alle aanpassingen uitschakelen al is ingeschakeld.

Verdere stappen

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.