Netflix meldt 'De Netflix-service kan niet worden bereikt. (-115)'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

We kunnen de Netflix-service niet bereiken. Probeer de Netflix-app opnieuw op te starten. (-115)

Dit wijst er meestal op dat gegevens op het apparaat moeten worden vernieuwd. Volg onderstaande stappen voor jouw betreffende apparaat om het probleem op te lossen.

Amazon Fire TV/Stick

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Druk op de afstandsbediening van je Amazon Fire TV op de knop Home.

2. Selecteer Instellingen.

3. Selecteer Mijn Fire TV.

• Als je Mijn Fire TV niet ziet staan, selecteer je Systeem of Apparaat.

4. Selecteer Opnieuw opstarten.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Smart-tv

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.