Netflix-fout tvq-pb-101 (5.2.102)

Volg de stappen op je apparaat om het probleem op te lossen.

PlayStation 4

De Netflix-app bijwerken

1. Begin in het startscherm van de PS4.

• Ben je nog niet in het startscherm? Houd dan de PS-knop midden op de controller ingedrukt, selecteer Toepassing sluiten (Close Application) en selecteer OK.

2. Ga naar het gedeelte Tv en video (TV & Video) en selecteer Netflix.

3. Druk op de controller op de knop Opties (Options).

4. Selecteer Controleren op updates (Check for Updates).

5. Als er een nieuwe versie van de Netflix-app is gevonden, bevestig je de selectie en download je de update.

6. Probeer Netflix opnieuw.

De datum- en tijdinstellingen controleren

Als de datum en tijd op je apparaat veel verschillen van de huidige datum en tijd, wordt je video niet goed afgespeeld. De tijd instellen:

1. Ga in het hoofdmenu naar Instellingen (Settings).

• Druk midden op je controller op de PS-knop als je je niet in het hoofdmenu bevindt. Selecteer Afsluiten (Quit) en selecteer Ja (Yes) om terug te gaan naar het startscherm.

2. Kies Datum en tijd (Date and Time).

3. Selecteer Datum- en tijdinstellingen (Date and Time Settings).

4. Selecteer Instellen met internet (Set Using Internet).

5. Selecteer Automatisch instellen (Set Automatically) als dit nog niet is aangevinkt.

6. Selecteer Nu instellen (Set Now).

7. Probeer Netflix opnieuw.

Settopbox of streaming mediaspeler

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Mogelijk is er een probleem met de verbinding tussen je apparaat en de tv.

Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

3. Omzeil eventuele gebruikte ontvangers of geluidssystemen door je apparaat rechtstreeks via een HDMI-kabel aan te sluiten op je tv.

4. Probeer de kabel aan te sluiten op een andere HDMI-poort van je tv.

5. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor hulp.

Smart-tv

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat

Met deze stappen worden mogelijk opgeslagen apps, gegevens of instellingen op je apparaat gewist. Zorg dat je je wifinaam en -wachtwoord en je Netflix-inloggegevens bij de hand hebt voordat je doorgaat.

Als je dit probleem wilt oplossen, moet je contact opnemen met de apparaatfabrikant.

Vraag hun om hulp met deze stappen. Probeer Netflix na elke stap opnieuw om te zien of het probleem is opgelost.

1. Werk de firmware of software van je apparaat bij naar de nieuwste versie.

2. Herstel je apparaat naar de oorspronkelijke instellingen.

Als de fabrikant het probleem niet kan oplossen of als deze stappen niet werken, moet je een ander apparaat gebruiken om Netflix te kijken.

Xbox 360

Opgeslagen Netflix-gegevens verwijderen

1. Selecteer op het Xbox-dashboard de optie Instellingen en daarna Systeem.

2. Selecteer Opslag (Storage).

3. Selecteer Alle apparaten (All Devices) indien aanwezig of selecteer het eerste apparaat in de lijst. Dit is hoogstwaarschijnlijk Memory Unit USB-opslag (USB storage) of Harde schijf (Hard Drive).

Opmerking:
    Als je meerdere apparaten ziet, herhaal je de volgende stappen voor ieder apparaat.
  4. Selecteer Games en apps (Games and Apps).

5. Selecteer Netflix.

6. Selecteer Opgeslagen Netflix-spel (Netflix Saved Game).

7. Selecteer Verwijderen (Delete).

8. Selecteer Ja (Yes) ter bevestiging.

9. Als je Netflix Xbox 360-spel (Netflix Xbox 360 Game) ziet, selecteer je dit en klik je vervolgens op Verwijderen en bevestigen (Delete and confirm).

10. Als je Netflix-titelupdate (Netflix Title Update) ziet, selecteer je dit en klik je vervolgens op Verwijderen en bevestigen (Delete and confirm).

11. Probeer Netflix opnieuw.

De Netflix-app verwijderen en opnieuw installeren

Netflix verwijderen

1. Ga vanuit het Xbox 360-dashboard naar Apps > Mijn apps.

2. Selecteer de Netflix-app.

3. Druk op de X voor app-gegevens.

4. Kies Verwijderen > Ja.

Netflix opnieuw installeren

1. Ga vanuit het Xbox 360-dashboard naar Apps.

2. Kies Netflix om de app te downloaden.