Knoppen van speler werken niet op Chromecast

Als de knoppen van de speler niet reageren op je mobiele apparaat wanneer je Netflix cast naar je Chromecast, betekent dit meestal dat gegevens op het apparaat moeten worden vernieuwd. Volg onderstaande stappen voor jouw betreffende apparaat om het probleem op te lossen.

Android

Een ander Netflix-profiel gebruiken

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix knop Profiel.

3. Tik op je profiel knop Profiel en tik op een ander profiel om hiernaar over te schakelen.

4. Volg de bovenstaande stappen om terug naar het oorspronkelijke profiel te gaan.

5. Probeer Netflix opnieuw te casten.

De app sluiten en opnieuw openen

1. Ga op het apparaat naar het startscherm of de lijst met apps.

2. Houd je vinger op de app gedrukt en tik op App-info.

3. Tik op Gedwongen stoppen > OK.

4. Open de app nogmaals en probeer het opnieuw.

Opmerking:
Mogelijk moet je op je apparaat andere stappen uitvoeren om een app te sluiten en weer te openen. Raadpleeg de handleiding bij het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp.

Schakel je apparaat uit en dan weer in

1. Schakel je telefoon of tablet uit. Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld en niet alleen vergrendeld.

2. Schakel het apparaat weer in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

iPhone, iPad of iPod touch

Een ander Netflix-profiel gebruiken

1. Tik rechtsonder op Mijn Netflix knop Profiel.

2. Tik op je profielpictogram profielpictogram en tik op het profiel waarnaar je wilt overschakelen.

3. Volg de bovenstaande stappen om terug naar het oorspronkelijke profiel te gaan.

4. Probeer Netflix opnieuw te casten.

De app sluiten en opnieuw openen

1. Open de App Switcher door tweemaal op de  Home-knop te drukken. Als je apparaat geen startknop heeft, veeg je vanaf de onderkant van het scherm omhoog en houd je de knop ingedrukt.

2. Veeg omhoog over de app om deze te sluiten.

3. Open de app en probeer het opnieuw.

Opmerking:
Deze stappen kunnen op jouw apparaat anders zijn. Ga naar de ondersteuningssite van Apple voor de stappen om apps af te sluiten en opnieuw te openen op iPhone of iPad.

Je iPhone of iPad opnieuw starten

1. Houd de knop aan de zijkant en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifbalken verschijnen. Sleep de bovenste schuifbalk en schakel je apparaat volledig uit.

• Als de schuifbalken niet verschijnen, houd de knop voor de sluimerstand dan ingedrukt totdat de rode schuifbalk verschijnt. Sleep vervolgens de schuifbalk.

2. Druk na 10 seconden op de knop voor de sluimerstand.

3. Probeer Netflix opnieuw nadat het apparaat opnieuw is opgestart.