Netflix geeft de melding 'Apparaatstoring opgetreden. (501.-109)'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

Apparaatstoring opgetreden. Start je apparaat opnieuw op en probeer het opnieuw. (501.-109)

Dit wijst er meestal op dat gegevens op het apparaat moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Android-telefoon of -tablet

Schakel je apparaat uit en dan weer in
  1. Schakel je telefoon of tablet uit. Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld en niet alleen vergrendeld.

  2. Schakel het apparaat weer in.

  3. Probeer Netflix opnieuw.

Chromebook of Chromebox

Je computer afsluiten
  1. Sluit je computer als volgt af via het menu:

    • Voor Mac: klik linksboven op het Apple-menu > Zet uit.

    • Voor Windows: klik in het Start-menu op Aan/uit > Afsluiten.

    • Voor Chromebook: klik rechtsonder op de tijd > Uitloggen > Afsluiten.

  2. Schakel je computer tenminste tien seconden uit.

  3. Schakel de computer weer in en probeer Netflix opnieuw.

Gerelateerde artikelen