Netflix-fout OF.NA.6

Als je de foutcode OF.NA.6 ziet op je Android-telefoon of -tablet, vaak samen met een van de volgende meldingen:

Beveiligingsvereisten downloaden
Als je series en films wilt downloaden, moet je een ander apparaat gebruiken. (OF.NA.6)
'Dit apparaat voldoet niet aan de beveiligingsvereisten voor downloaden. (OF.NA.6)'

Dit wijst erop dat de downloadfunctie niet ondersteund wordt op je apparaat. Omdat diverse apparaten met verschillende mogelijkheden gebruik maken van Android OS, zijn bepaalde Android-apparaten mogelijk niet compatibel met de downloadfunctie. Als je series en films wilt downloaden van Netflix, heb je een ander apparaat nodig. Raadpleeg ons artikel over downloads voor meer informatie.