Ik kan geen titels opslaan op de SD-kaart van mijn Android.

Als de optie om gedownloade series of films op te slaan op de SD-kaart van je Android-telefoon of -tablet niet aanwezig is, komt dit meestal door een probleem met de SD-kaart zelf. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Voer je SD-kaart nogmaals in

1. Open de app Instellingen (Settings) op je apparaat.

2. Tik op (Opslag en USB) (Storage & USB).

3. Tik op Uitwerpen (Eject).

4. Schakel je telefoon uit.

5. Verwijder de SD-kaartlade of de achterkant, afhankelijk van je telefoon. (Verschuif zo nodig het scharniertje dat de SD-kaart op zijn plaats houdt.)

6. Verwijder de SD-kaart uit de sleuf.

7. Plaats de SD-kaart terug in het apparaat. (Plaats het scharniertje terug als je dit hebt verschoven.)

8. Schakel je telefoon weer in, start de Netflix-app en probeer de titel opnieuw te downloaden.

Een andere SD-kaart proberen

Probeer een andere SD-kaart in je apparaat. Als je wel gedownloade series en films op een andere SD-kaart kunt opslaan, is er mogelijk een probleem met de oorspronkelijke SD-kaart en moet je deze formatteren of vervangen. Voor hulp bij het formatteren van je SD-kaart kun je contact opnemen met de fabrikant van je apparaat.

Wat moet ik nu doen?

Als je de bovenstaande stappen hebt voltooid en nog altijd geen downloads op je SD-kaart kunt opslaan, wordt deze functie mogelijk niet ondersteund op je apparaat of SD-kaart. Je moet dan interne opslag gebruiken om titels van Netflix te downloaden.