Netflix-fout C1-U7135-1957-205007

Als de foutcode C1-U7135-1957-205007 optreedt op je Windows-computer of tablet, samen met deze melding:

E-mailadres of wachtwoord is onjuist. Probeer het opnieuw.

Dit wijst op een probleem met inloggen. Volg deze stappen om het probleem op te lossen.

Je wachtwoord controleren
  • Controleer of je het juiste wachtwoord invoert.

• Als het wachtwoord juist is, kun je jezelf een e-mail sturen om je wachtwoord te resetten (of via je mobiele telefoon als je je telefoonnummer hebt opgegeven).

• De e-mail bevat een link waarmee je automatisch wordt ingelogd bij Netflix. Je wordt daarna gevraagd om een nieuw wachtwoord te maken.

• Gebruik de link binnen 24 uur. Als de link verloopt, kun je jezelf altijd nog een e-mail voor het resetten van je wachtwoord sturen.