Netflix geeft de melding 'Fout met Netflix-website'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

Fout met Netflix-website
We kunnen je verzoek niet verwerken.
Ga naar de startpagina van Netflix door op de onderstaande knop te klikken.

Dit wijst er meestal op dat je browser moeten worden vernieuwd of dat er een probleem is met je netwerkverbinding. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Inloggen op een ander apparaat

Log in bij Netflix op een ander apparaat op hetzelfde netwerk als je computer om vast te stellen wat het probleem is.

Opmerking:
Als je al bent ingelogd op een ander apparaat, moet je uitloggen bij Netflix. Vervolgens log je opnieuw in.
  • Als je een foutcode of -bericht ziet wanneer je probeert in te loggen, wijzigingen in je account aan te brengen of te kijken, maakt je Netflix-account geen verbinding. Probeer het later opnieuw.

• Als je geen foutcode of -melding ziet, ga je hieronder verder met de probleemoplossing.

De Netflix-cookie wissen

1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

De browser opnieuw opstarten

1. Sluit de browser af.

2. Open je browser opnieuw.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Een andere browser of ander apparaat gebruiken

Open een andere browser of gebruik een ander door Netflix ondersteund apparaat om Netflix te blijven kijken.

Je computer afsluiten

1. Sluit je computer als volgt af via het menu:

• Voor Mac: klik linksboven op het Apple-menu > Zet uit.

• Voor Windows: klik in het Start-menu op Aan/uit > Afsluiten.

• Voor Chromebook: klik rechtsonder op de tijd > Uitloggen > Afsluiten.

2. Schakel je computer tenminste tien seconden uit.

3. Schakel de computer weer in en probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

Schakel voor deze stap je computer uit en trek de stekker van alle apparaten in het thuisnetwerk uit het stopcontact en sluit de apparaten na 30 seconden weer één voor één aan.

1. Schakel je computer uit.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat de indicatielampjes weer de normale status hebben. Doe hetzelfde met je router als je een aparte router hebt.

4. Zet je computer weer aan en probeer Netflix opnieuw.