Netflix-fout U7361-1254-8889000F

We hebben problemen met je verzoek.

Los het probleem als volgt op:

Je computer afsluiten

1. Sluit je computer als volgt af via het menu:

• Voor Mac: klik linksboven op het Apple-menu > Zet uit.

• Voor Windows: klik in het Start-menu op Aan/uit > Afsluiten.

• Voor Chromebook: klik rechtsonder op de tijd > Uitloggen > Afsluiten.

2. Schakel je computer tenminste tien seconden uit.

3. Schakel de computer weer in en probeer Netflix opnieuw.

Windows bijwerken

1. Druk op het toetsenbord op de Windows-toets.

2. Selecteer Instellingen .

3. Selecteer Bijwerken en beveiliging.

4. Windows controleert op updates. Als dat niet gebeurt, selecteer dan Controleren op updates.

5. Start de computer opnieuw op en probeer Netflix opnieuw zodra de updates zijn geïnstalleerd.

Werk het audiostuurprogramma van je computer bij

Je kunt het probleem als volgt oplossen:

Als deze stappen niet werken of je hebt hetzelfde probleem in een webbrowser, moet je contact opnemen met de fabrikant van je computer voor hulp bij het oplossen van een probleem met het audiostuurprogramma.