Netflix-fout H403

Als de foutcode H403 optreedt op je Windows 10-computer, meestal samen met de volgende melding:

Er is een probleem opgetreden tijdens de communicatie met Netflix. Probeer het opnieuw.

Dan wijst dit er meestal op dat bepaalde gegevens op je computer moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Inloggen op een ander apparaat

Log in bij Netflix op een ander apparaat op hetzelfde netwerk als je computer om vast te stellen wat het probleem is.

Opmerking:
Als je al bent ingelogd op een ander apparaat, moet je uitloggen bij Netflix. Vervolgens log je opnieuw in.
  • Als je een foutcode of -bericht ziet wanneer je probeert in te loggen, wijzigingen in je account aan te brengen of te kijken, maakt je Netflix-account geen verbinding. Probeer het later opnieuw.

• Als je geen foutcode of -melding ziet, ga je hieronder verder met de probleemoplossing.

De Netflix-app verwijderen en opnieuw installeren

Verwijder de Netflix-app

Opmerking:
Als je de Netflix-app verwijdert, worden alle gedownloade titels op het apparaat ook verwijderd.
  1. Ga naar het startmenu en typ Netflix.

2. Klik met de rechtermuisknop of tik op de Netflix-app.

3. Er verschijnt een pop-upvenster. Selecteer Verwijderen (Uninstall).

4. Selecteer opnieuw Verwijderen (Uninstall).

De Netflix-app opnieuw installeren

1. Selecteer in het menu Start de optie Store.

2. Kies rechtsboven in het scherm de optie Zoeken (Search).

3. Typ Netflix in het zoekvak en druk op Enter.

4. Selecteer Netflix in de zoekresultaten.

5. Selecteer Installeren (Install).

• Als je wordt gevraagd om je aan te melden, gebruik je hiervoor je Microsoft-gegevens.

6. Nadat de installatie is voltooid, start je de app en probeer je Netflix opnieuw.