Netflix geeft de foutmelding 'Er is een probleem met deze download. (DLS.2)'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

Er is een probleem met deze download. (DLS.2) (There was a problem with this download (DLST.N373)).

Dit wijst meestal op een netwerkprobleem waardoor je met je Android-apparaat geen verbinding met Netflix kunt krijgen. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Opnieuw verbinding maken met je netwerk

1. Ga in het Android-startscherm naar Instellingen (Settings).

2. Selecteer Verbindingen (Connections).

• Ga door met de volgende stap als je Verbindingen (Connections) niet ziet staan.

3. Selecteer Wifi (Wi-Fi).

4. Selecteer het netwerk waarmee je op dit moment verbonden bent.

5. Selecteer Vergeten (Forget).

6. Zodra het netwerk niet meer verbonden is, kun je verbinding maken met je voorkeursnetwerk.

7. Probeer Netflix opnieuw.

Schakel je apparaat uit en dan weer in

1. Schakel je telefoon of tablet uit. Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld en niet alleen vergrendeld.

2. Schakel het apparaat weer in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Gegevens in de Netflix-app wissen

Als je de app opnieuw instelt, worden opgeslagen downloads op je apparaat verwijderd en word je uitgelogd bij Netflix.
  1. Ga op het apparaat naar het startscherm of de lijst met apps.

2. Houd het pictogram van de Netflix-app ingedrukt en tik op App-info.

3. Tik op Opslag en cache > Opslag wissen > OK.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Mogelijk moet je op je apparaat andere stappen uitvoeren om gegevens van een app te wissen. Raadpleeg de handleiding bij het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp.