Netflix geeft de melding 'De Netflix-service kan niet worden bereikt. (-2)'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

We kunnen de Netflix-service niet bereiken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem zich blijft voordoen, ga dan naar de website van Netflix (-2).

Dit wijst meestal op een probleem met de netwerkverbinding waardoor het apparaat geen contact kan maken met de Netflix-service. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Android-telefoon of -tablet

Ga naar Netflix.com in een webbrowser
  1. Maak vanaf een andere computer of een ander mobiel apparaat verbinding met hetzelfde wifinetwerk of netwerk als het apparaat met het probleem.

2. Open een webbrowser, ga naar netflix.com/clearcookies en log in op je Netflix-account.

• Als de foutmelding NSEZ-403 optreedt, betekent dit dat je account momenteel geen verbinding kan maken met Netflix. Probeer het later opnieuw.

• Als er geen fout optreedt terwijl je deze stap uitvoert, is er mogelijk een ander probleem. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Android TV

Als deze fout optreedt op een mediaplayer die kan streamen met Android TV of een smart-tv, zorg er dan voor dat je de Netflix-app hebt gedownload uit de Google Play Store.

Als je de Netflix-app niet ziet in de Google Play Store, is je apparaat niet compatibel met Netflix en moet je een ander apparaat gebruiken om te streamen.