Netflix meldt 'We hebben technische problemen en werken hard aan een oplossing’.

Zie je het volgende bericht wanneer je inlogt bij de Netflix-website:

We hebben technische problemen en werken hard aan een oplossing. Probeer het dan over een paar minuten nog eens.

Dit wijst meestal op een probleem met inloggen. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je opnieuw probeert in te loggen. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

De Netflix-cookie wissen

1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Probeer het later opnieuw

Lukt het inloggen nog steeds niet, wacht dan even en probeer het later opnieuw.