Netflix-fout H3-U7135-1103-403

Als de foutcode H3-U7135-1103-403 optreedt op je Windows 10-computer, vaak samen met de volgende melding:

Er is een probleem opgetreden tijdens de communicatie met Netflix. Probeer het opnieuw.

Dit wijst meestal op een probleem met de verbinding waardoor het apparaat geen contact kan maken met de Netflix-service. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Inloggen op een ander apparaat

Log in bij Netflix op een andere computer via hetzelfde netwerk als je computer om het probleem vast te stellen.

Opmerking:
Als je al bent ingelogd bij een ander apparaat, moet je eerst uitloggen bij Netflix. Vervolgens log je opnieuw in.
  • Als je een fout ziet terwijl je wilt inloggen of een titel wilt kijken op dat apparaat, kunnen we momenteel geen verbinding maken tussen je account en de Netflix-service. Probeer het later opnieuw.

• Neem contact op met de klantenservice als je geen foutmelding krijgt maar toch niet kunt kijken op het apparaat.