Netflix speelt niet af in de modus Volledig scherm

Als Netflix niet in de modus Volledig scherm op je computer kan worden afgespeeld, betekent dit meestal dat je browser moet worden vernieuwd. Volg deze stappen om het probleem op te lossen.

Chrome

De Netflix-cookie wissen

1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

De browser opnieuw opstarten

1. Sluit de browser af.

2. Open je browser opnieuw.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Edge

De Netflix-cookie wissen

1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

De browser opnieuw opstarten

1. Sluit de browser af.

2. Open je browser opnieuw.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Firefox

De Netflix-cookie wissen

1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

De browser opnieuw opstarten

1. Sluit de browser af.

2. Open je browser opnieuw.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Opera

De Netflix-cookie wissen

1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

De browser opnieuw opstarten

1. Sluit de browser af.

2. Open je browser opnieuw.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Volledig scherm inschakelen

1. Selecteer linksboven in de Opera-browser de optie Menu.

2. Selecteer Instellingen (Settings).

3. Selecteer Websites.

4. Scrol omlaag naar Volledig scherm (Full Screen).

5. Selecteer Uitzonderingen beheren... (Manage Exceptions).

6. Selecteer de X naast https://www.netflix.com indien aanwezig.

7. Ga terug naar Netflix en hervat de serie of film.

8. Klik op het pictogram Volledig scherm rechtsonder in het afspeelvenster.

9. Vnk het selectievakje Onthoud mijn keuze voor deze website (Remember my choice for this website) aan in de banner boven in je browser.

10. Selecteer Toestaan (Allow).

11. Probeer Netflix opnieuw.

Safari

De Netflix-cookie wissen

1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

De browser opnieuw opstarten

1. Sluit de browser af.

2. Open je browser opnieuw.