Cum să ștergi descărcările

După vizionare, poți șterge serialul sau filmul descărcat de pe dispozitiv. Descărcările pot fi șterse individual sau toate în același timp. 

Ștergerea unui singur serial sau film

  1. Deschide aplicația Netflix și atinge pictograma Descărcări .

    • Pe o tabletă sau computer cu Windows 10 sau Windows 11, selectează Meniu , apoi Descărcări.

  2. În colțul din dreapta sus al ecranului, atinge Editare .

    • Pentru a șterge un episod individual dintr-un serial, trebuie să selectezi mai întâi serialul.

  3. Bifează caseta din dreptul serialului sau filmului pe care vrei să îl ștergi, apoi atinge Ștergere sau simbolul X roșu.

Notă:
Unele dispozitive au funcția Descărcarea următorului episod, care va șterge episodul descărcat după ce a fost vizionat și va descărca automat următorul episod.

Ștergerea tuturor descărcărilor

  1. Deschide aplicația Netflix și selectează pictograma Mai multe , reprezentată prin 3 puncte verticale ... sau pictograma Profil .

  2. Selectează Setări aplicație sau Setări.

  3. La secțiunea Descărcări, selectează Ștergerea tuturor descărcărilor.

  4. Pe ecranul de confirmare, selectează OK sau Ștergere.

De asemenea, poți șterge descărcările de pe un dispozitiv la care nu ai acces dacă dezactivezi acel dispozitiv din contul Netflix.

Dezactivarea unui dispozitiv cu iOS, Android sau Amazon Fire

  1. Conectează-te la Netflix de pe un browser mobil sau deschide aplicația Netflix

  2. Atinge pictograma meniul profilului sau pictograma Mai multe .

  3. Selectează Cont.

  4. În secțiunea Setări, selectează Gestionarea dispozitivelor pentru descărcări.

  5. Selectează Dezactivare dispozitiv pentru orice dispozitiv pe care dorești să îl dezactivezi.

Dezactivarea unui dispozitiv cu Windows 10 sau Windows 11

  1. Deschide aplicația Netflix și dă clic sau atinge pictograma „Mai multe”, reprezentată prin 3 puncte ... .

  2. Selectează Setări.

  3. Selectează Detalii cont.

  4. Selectează Gestionarea dispozitivelor pentru descărcări.

  5. Selectează Dezactivare dispozitiv pentru orice dispozitiv pe care dorești să îl dezactivezi.

Notă:
Dacă închizi contul și dorești să ștergi titlurile descărcate anterior, șterge aplicația Netflix de pe dispozitiv.