Jag kan inte öppna min profil på min dator.

Om du inte kan öppna din profil på din dator tyder det oftast på att en inställning i webbläsaren behöver ändras. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Mac-datorer

Aktivera cookies i Safari

1. I Safaris meny väljer du Inställningar (Preferences).

2. Välj Integritetsskydd (Privacy).

3. Välj alternativet Tillåt från webbplatser jag besöker (Allow from websites I visit) under Cookies och data från webbplatser (Cookies and Website Data).

4. Stäng Inställningar (Preferences) för att spara din nya sekretessinställning.

5. Prova Netflix igen.

Windows-datorer