Netflix-fel F7121-1331

Om du stöter på felkoden F7121-1331 på din dator, ibland tillsammans med följande felmeddelande:

Ojdå, något gick fel...
Oväntat fel
Ett oväntat fel uppstod. Läs in sidan igen och försök en gång till. (Whoops, something went wrong... Unexpected Error. There was an unexpected error. Please reload the page and try again.)

Det tyder oftast på att information som lagras i webbläsaren måste uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Hämta den senaste versionen av Firefox

1. Gå till Mozillas officiella webbplats och välj alternativet Ladda ner Firefox (Download Firefox).

2. När du laddat ner Firefox provar du Netflix igen.

Använd en annan webbläsare eller enhet

Öppna en annan webbläsare eller använd en annan enhet som stöds för att fortsätta titta på Netflix.