Det står ”Den här sidan kan inte visas”.

Om du ser ett meddelande på din dator där det står:

Den här sidan kan inte visas

Det beror ofta på ett nätverksanslutningsproblem som hindrar din Chrome-webbläsare från att komma åt Netflix-tjänsten. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Kontrollera webbadressen

Kontrollera att du har skrivit netflix.com i adressfältet i Chrome. Om du fortfarande inte kan öppna Netflix webbplats när du kontrollerat webbadressen följer du felsökningsstegen nedan.

Besök Google Support

Besök Googles supportwebbplats och följ de steg som används. Prova sedan Netflix på nytt.