Serien eller filmen är för mörk

Om en serie eller film är för mörk, eller inte har tillräcklig ljusstyrka, kan du behöva ändra ljusstyrkan eller HDR-inställningarna på din enhet.

Mobil eller surfplatta

Så här ändrar du ljusstyrkan för Netflix på en mobil eller surfplatta:

1. Tryck på skärmen medan en serie eller film spelas upp.

2. Flytta skjutreglaget uppåt eller nedåt för att öka eller minska ljusstyrkan.

Du kan också ändra skärmens ljusstyrka genom att svepa nedåt längst upp på skärmen och justera skjutreglaget för ljusstyrka.

Tv eller streamingenhet

Stegen för att ändra ljusstyrka eller HDR-inställningar skiljer sig i regel åt mellan olika tillverkare och enhetstyper.

Så här gör du för att få anvisningar om hur du ändrar inställningarna på din enhet:

• Läs användarhandboken eller instruktionerna som medföljde enheten.

• Kontakta enhetens tillverkare eller sök på tillverkarens webbplats för att få hjälp.

Obs!
Eftersom stegen för att ändra dessa inställningar skiljer sig mellan olika enheter kan Netflix kundtjänst inte hjälpa dig med detta.

Det här ska du göra härnäst

Om ändring av ljusstyrka eller HDR-inställningar inte löste problemet kan du kontakta Netflix kundtjänst för mer hjälp.