Det står ”Netflix-appen är inte kompatibel med din enhet (-13)”.

Om du ser ett meddelande på din Android TV där det står:

Den här versionen av Netflix-appen är inte kompatibel med din enhet. (-13) (This version of the Netflix app is not compatible with your device.)

Detta tyder oftast på att inaktuell information på enheten måste uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Android TV

Om du stöter på detta fel på en streamingspelare eller smart-tv baserad på Android TV bör du se till att du har installerat Netflix-appen från Google Play Store.

Om du inte ser Netflix-appen i Google Play Store är din enhet inte kompatibel med Netflix, och du kommer att behöva använda en annan enhet för att streama.