Netflix-fel 3.1

Vi har problem med att ansluta till Netflix. Försök igen senare eller prova en annan nätverksanslutning. (3.1) (We're having a problem connecting to Netflix. Please try again later or try an alternative network connection.)

Det här felet betyder att ett anslutningsproblem eller en inställning på din mobil eller surfplatta med Android hindrar uppspelning på Netflix.

Följ dessa steg för att lösa problemet.

Kontrollera om andra serier eller filmer fungerar

Om du stöter på samma problem med andra serier eller filmer kan du hoppa över de här stegen.

Om andra serier eller filmer fungerar normalt kan du rapportera ditt problem till oss.

1. Öppna en webbläsare och gå till sidan Streamingaktivitet (Viewing Activity) på ditt konto.

2. I listan som visas letar du reda på serien eller filmen du haft problem med och klickar sedan på Rapportera ett problem (Report a Problem).

3. Följ instruktionerna och klicka på Rapportera problem (Report Problem).

Vi kommer att försöka lösa problemet så fort som möjligt. Medan du väntar kan du fortfarande titta på andra serier och filmer. Gå till Så här rapporterar du problem med en titel för att få mer information.

Kontrollera din internetanslutning

Du kan testa enhetens anslutning genom att prova en annan app som använder internet. På vissa enheter kan du testa nätverket under enhetens inställningar.

Om andra appar inte heller fungerar, eller om du ser ett nätverksfel, innebär det vanligtvis att enheten inte är ansluten.

Obs!
Eftersom olika enheter ansluter till internet och felsöker nätverket på olika sätt har Netflix kundtjänst inte möjlighet att hjälpa till med detta på din enhet.

Om du vill se hur anslutningen går till på din enhet:

• Läs instruktionerna eller användarhandboken som du fick med enheten.

• Kontakta enhetens tillverkare för att få hjälp att ansluta enheten till internet.

Om enheten är ansluten men problemen kvarstår följer du nedanstående steg.

Stäng av din enhet och sätt på den igen

1. Stäng av din mobil eller surfplatta. Se till att den är helt avstängd och inte bara låst.

2. Sätt på enheten igen.

3. Prova Netflix igen.

Kontrollera inställningar för datum och tid

Om datum- eller tidsinställningar inte stämmer överens med din aktuella tid och plats kan Netflix sluta att fungera.

1. Öppna Android-inställningar.

2. Leta upp Datum och tid (Date & Time).

3. Se till att du har aktiverat Automatiskt (Automatic) eller Använd mobilnätverkets tid/tidszon (Use network-provided time/time zone).