Rapportera problem eller ge återkoppling om titlar

Om du märker att det är något fel på kvaliteten, ljudet, bilden, videon eller undertexterna på en viss serie eller film kan du rapportera det direkt till Netflix med verktyget Rapportera ett problem. Om du rapporterar ett problem kan vårt innehållsteam titta närmare på det och försöka åtgärda det så fort som möjligt.

Du kan använda verktyget Rapportera ett problem för att rapportera följande problem med en titel:

• Buffring

• Problem med undertexter eller dold text, inklusive kvalitet eller tillgänglighet

• Problem med ljud eller dubbning, inklusive kvalitet eller tillgänglighet

• Problem med videokvalitet eller bildformat

• Volymnivåer

• Avsnitt eller säsonger i fel ordning

• Problem med åldersgräns eller klassificering

• Fel i bildmaterial eller beskrivningar

Om du har uppspelningsproblem på alla titlar kan du gå till Bildproblem med Netflix eller Ljudproblem med en serie eller film för att få hjälp.

Så här rapporterar du uppspelningsproblem

Du kan rapportera ett problem för en titel medan du tittar på Netflix i en webbläsare, eller från din kontosida på Netflix webbplats.

Rapportera medan du tittar på en serie eller film i en webbläsare

1. Klicka på flaggikonen i spelarkontrollerna längst upp på skärmen.

2. Välj vad du har problem med:

• Buffring och laddning (Bilden är suddig, buffrar, eller laddas inte.)

• Undertexter och dold text (Undertexterna verkar inte fungera som de ska.)

• Ljud och bild (Det är svårt att höra ljudet eller se bilden.)

• Annat problem (Det är ett annat fel med en film eller serie.)

3. Markera alla problem som är relevanta i kategorin som valts ovan.

4. Ange ytterligare information om problemet eller lägg till ett problem du inte ser i kommentarsfältet, om tillämpligt.

5. Välj Skicka (Send) för att rapportera problemet.

Rapportera från ditt konto

1. Gå in på Streamingaktivitet (Viewing Activity) från Netflix webbplats.

2. Hitta den titel du har problem med.

3. Välj Rapportera ett problem (Report a Problem) bredvid den titel eller det avsnitt det är fel på.

4. Välj bland följande alternativ:

• Felmärkt film eller serie (fel titel eller sammanfattning, avsnitt i fel ordning)

• Problem med bilden (suddig, försvinner eller ser konstig ut)

• Problem med ljudet (svårt att höra, ljudet inte synkroniserat med bilden, ljudet försvinner ibland)

• Problem med undertexter (saknas, svåra att läsa, inte synkroniserade med ljudet, stavfel eller dåliga översättningar)

5. Du kan också ange ytterligare information om problemet, om tillämpligt.

6. Klicka på knappen Rapportera problem (Report Problem) för att skicka din återkoppling.

Hur din rapportering förbättrar Netflix

När du rapporterar ett problem med en titel hjälper det oss att prioritera de problem våra medlemmar stöter på. Även om alla problem inte blir åtgärdade på en gång ger du oss information om var problemen uppstår genom att rapportera dem.