Det står ”Titeln är inte tillgänglig där du befinner dig (22004)”.

Om du ser följande felmeddelande på din iPhone, iPad eller iPod touch:

Den här titeln är inte tillgänglig där du befinner dig (22004). (This title is not available to watch in your area.)

Detta tyder på att du har rest till ett land där vi inte för närvarande erbjuder den titel du har laddat ner. På grund av regionala licensavtal och rättigheter går det inte att ladda ner alla titlar överallt.

Du kommer inte att kunna spela upp titeln förrän du ansluter till internet i ett land där titeln finns tillgänglig. I de flesta fall är detta det land du befann dig i när du laddade ner titeln.

Om du stöter på detta felmeddelande kan du antingen ta bort titeln och ladda ner något annat, eller behålla titeln på din enhet. När du återvänder till ett land där titeln finns tillgänglig måste du ansluta till internet och starta Netflix-appen så att vi kan hitta din nya position.