Netflix-fel tvq-cs-102

Om du stöter på felkoden tvq-cs-102, ibland tillsammans med följande felmeddelande:

Den här e-postadressen används redan.
Du kanske har ett annat konto som är kopplat till den här e-postadressen. (This email address is already in use. You may have another account using this email.)

Det betyder att din e-postadress redan används på ett Netflix-konto. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Det kan hända att du av misstag öppnat ett andra konto genom att skriva in en felaktig e-postadress eller använda en annan e-postadress för att logga in.

1. Gå till netflix.com/loginhelp.

2. Välj alternativet att återställa ditt lösenord via e-post.

3. Ange din e-postadress och välj Skicka e-post till mig (Email Me).

• Om du får ett e-postmeddelande om lösenordsåterställning kan det hända att du har ett andra konto. Kontakta oss för att få hjälp.

• Om du ser felmeddelandet Inget konto med denna e-postadress hittades (No account found for this email address) fortsätter du med felsökningen nedan.

Du kan lägga till olika e-postadresser för alla profiler som är inställda på Samtliga åldersgränser (All Maturity) för att få personliga rekommendationer och annan kommunikation från Netflix.

Du måste ta bort din e-postadress från en befintlig profil innan du kan lägga till den på en annan profil.

Så här tar du bort din e-postadress från en profil:

1. Logga in på ditt konto.

2. Välj Profiler (Profiles) och sedan profilen du vill använda.

3. Välj E-post (Email).

4. Klicka på Ta bort e-postadress (Delete email address).

Om du har gått igenom stegen ovan och fortfarande inte kan ändra e-postadressen för ditt konto kan du kontakta oss för att få hjälp.