Det står ”Ett nätverksfel uppstod. (1106)”.

Om du ser ett felmeddelande på din Sony-tv där det står:

Ett nätverksfel uppstod. (1106) (A network error has occurred.)

Det beror ofta på ett nätverksanslutningsproblem som hindrar din enhet från att komma åt Netflix-tjänsten. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av din enhet och dra sedan ut strömsladdarna på ditt modem och din router.

2. Vänta i 30 sekunder och anslut sedan ditt modem och din router igen.

3. Vänta i en minut och sätt på din enhet igen.

4. Prova Netflix igen.

Obs!
Vissa enheter, modem eller routrar kan ta längre tid att återansluta till internet.

Förbättra din Wi-Fi-signal

Så här förbättrar du din Wi-Fi-signal:

• Flytta routern och enheten närmare varandra. Om möjligt, se till att de är i samma rum.

• Flytta routern längre bort från andra trådlösa enheter och apparater.

• Ställ routern på en öppen plats högre upp. Routrar får bättre signal när de står på ett skrivbord eller i en bokhylla.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.