Lila skärm med ljud

Om du hör ljudet men ser en lila skärm när du försöker titta på Netflix kan det ha uppstått ett problem med din enhet. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Roku

Starta om enheten

1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Felsök din maskinvaruanslutning

Det kan ha uppstått ett problem med anslutningen mellan din enhet och tv:n.

Så här åtgärdar du problemet:

1. Se till att du använder en HDMI-kabel.

2. Prova att vända på HDMI-kabeln.

3. Koppla bort mottagare eller ljudsystem och anslut enheten direkt till din tv med en HDMI-kabel.

4. Prova att ansluta till en annan HDMI-port på tv:n.

5. Prova en ny HDMI-kabel.

6. Om du har möjlighet kan du prova en HDMI-port på en annan tv.

• Om du kan streama på en annan tv kan det vara ett problem med HDMI-porten på den tv du använde först. Kontakta tv-tillverkaren för att få hjälp.

Kontakta Roku

Om du ändå stöter på felmeddelandet rekommenderar vi att du tar kontakt med Roku för att få hjälp.

Roku Streaming Stick