Netflix-fel NQM.407

Om du stöter på felkoden NQM.407 på din mobil eller surfplatta som kör Android, ibland tillsammans med ett av följande felmeddelanden:

Betalningsproblem
Ditt konto är för närvarande fryst på grund av ett problem med din senaste betalning. Gå till netflix.com/payment för att uppdatera. (NQM.407) (Account Payment Issue. Your account is on hold because of a problem with your last payment. Go to netflix.com/payment to update.)
Fel vid nerladdning
Ditt konto är för närvarande fryst på grund av ett problem med din senaste betalning. Uppdatera din betalningsmetod på netflix.com/payment för att fortsätta använda Netflix. (NQM.407) (Download Error. Your account is on hold because of a problem with your last payment. Visit netflix.com/payment to update your payment method to continue enjoying Netflix.)

Detta tyder på att Netflix inte kunde ta emot en betalning på grund av en av följande anledningar:

• Betalningsmetoden som du registrerat hos Netflix är inte längre giltig eller har gått ut.

• Ditt finansinstitut godkände inte månadsavgiften.

• Endast USA: Postnumret på det kreditkort som du använder för ditt Netflix-konto överensstämmer inte med postnumret som din bank har registrerat.

Uppdatera din betalningsmetod för att lösa problemet. När betalningsinformationen har uppdaterats kan du fortsätta att använda Netflix. Om du har problem med att uppdatera betalningsinformationen kan du kontakta din kortutgivare för att kontrollera att kortinformationen är aktuell, eller så kan du prova ett annat betalningsalternativ.

Netflix kommer även att med jämna mellanrum automatiskt försöka dra den misslyckade betalningen under faktureringsperioden, så att du kan använda tjänsten igen.