Netflix-fel U7361-1255-C00D715F

Om du stöter på felkoden U7361-1255-C00D715F på din dator eller surfplatta som kör Windows, ibland tillsammans med följande felmeddelande:

Ojdå, något gick fel …
Just nu har vi problem med att spela upp denna titel. Försök igen senare eller välj en annan titel. (We're having trouble playing this title right now. Please try again later or select a different title.)

Detta tyder oftast på att inaktuell information på enheten måste uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Öppna Netflix.com i en webbläsare

Öppna Netflix.com i en webbläsare för att fortsätta titta. Information om kompatibla webbläsare finns i artikeln Webbläsare som stöds.