Det står ”Ett problem uppstod med nerladdningen (10016-24003)”.

Om du ser följande felmeddelande på din iPhone, iPad eller iPod touch:

Ett problem uppstod med nerladdningen. (10016-24003) (There was a problem with this download.)

Det tyder oftast på att titelns visningsperiod har löpt ut och att du måste ladda ner titeln på nytt. Följ felsökningsstegen för att lösa problemet.

Ladda ner titeln igen

1. I felmeddelandet väljer du Ta bort nerladdning (Delete Download).

2. Se till att du är ansluten till internet och försök att ladda ner serien eller filmen igen.