Netflix-fel U7353-5101-4

Om du stöter på felkoden U7353-5101-4 på din dator eller surfplatta som kör Windows 10, ibland tillsammans med följande felmeddelande:

Ojdå, något gick fel …
Just nu har vi problem med att spela upp denna titel. Försök igen senare eller välj en annan titel. (Whoops, something went wrong... We're having trouble playing this title right now. Please try again later or select a different title.)

Detta tyder oftast på att inaktuell information på enheten måste uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Återställ Netflix-appen
Obs!
De här stegen raderar alla nerladdningar som sparats på din enhet.
  1. Klicka på startmenyn, och sedan på knappen Inställningar knappen Inställningar (Settings).

2. Klicka på Appar (Apps).

3. Under Appar och funktioner (Apps & features) bläddrar du ner och klickar på Netflix > Avancerade alternativ (Advanced options).

4. Under Återställ (Reset) klickar du på knappen Återställ (Reset).