Netflix-fel 5.7

Ett problem uppstod vid uppspelning av videon. Försök igen. (5.7) (There is a problem playing the video. Please try again.)

Det här felet uppstår när ett problem med data som lagras på din enhet hindrar uppspelning på Netflix.

Följ stegen för din enhet för att lösa problemet.

Android-mobil eller Android-surfplatta

Stäng av din enhet och sätt på den igen

1. Stäng av din mobil eller surfplatta. Se till att den är helt avstängd och inte bara låst.

2. Sätt på enheten igen.

3. Prova Netflix igen.

Mobil eller surfplatta från Samsung

Stäng av din enhet och sätt på den igen

1. Stäng av din mobil eller surfplatta. Se till att den är helt avstängd och inte bara låst.

2. Sätt på enheten igen.

3. Prova Netflix igen.

Återställ systeminställningarna

De här stegen kommer endast att återställa ändringar du gjort för att anpassa din telefon eller surfplatta, exempelvis inställningar för notiser, bild och ljud. De kommer inte att ta bort några av dina personliga data som nerladdade appar, foton, musik och videor.
  1. Tryck på Inställningar (Settings) > Allmänna inställningar (General Management) > Återställ (Reset) > Återställ inställningar (Reset Settings).

2. Tryck på Återställ inställningar (Reset Settings). Du kan bli ombedd att ange enhetens låsmönster, PIN-kod eller lösenord.

3. Tryck på Återställ inställningar (Reset Settings) igen för att bekräfta.

4. Prova Netflix igen när du har startat om din enhet.

Stegen för att återställa systeminställningar kan vara annorlunda för din enhet. Kontrollera manualen som levererades med din enhet eller kontakta Samsungs support.