Det står ”Logga in igen”.

Om du ser ett felmeddelande där det står:

Logga in igen.
Du har loggats ut eftersom din kontoinformation har ändrats (Please sign in again. You have been signed out because your account information changed).

Detta tyder oftast på att inaktuell information på enheten måste uppdateras. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

iPhone, iPad eller iPod touch

Uppdatera din iOS-version

Följ Apples steg för att uppdatera din enhet till den senaste versionen och prova sedan Netflix igen.

Uppdatera Netflix-appen

1. Gå till hemskärmen och tryck sedan på App Store.

2. Tryck på Sök (Search) och skriv ”Netflix”.

3. I listan letar du reda på Netflix och trycker sedan på Uppdatera (Update). Du kan behöva ange lösenordet för ditt Apple-ID. Om du har glömt det följer du Apples steg för att återställa lösenordet.

4. När uppdateringen är klar kan du prova Netflix igen.