Netflix-fel U7361-1253-C00D6D79

Om du stöter på felkoden U7361-1253-C00D6D79 på din dator eller surfplatta som kör Windows 10, ibland tillsammans med följande felmeddelande:

Ojdå, något gick fel …
Just nu har vi problem med att spela upp denna titel. Försök igen senare eller välj en annan titel. (We're having trouble playing this title right now. Please try again later or select a different title.)

Det tyder oftast på ett problem med titeln du försöker spela upp. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Håller du på att ladda ner titeln?

Om titeln du försöker spela upp fortfarande laddas ner till din dator eller surfplatta måste du vänta tills nerladdningen är slutförd innan du försöker spela upp titeln igen.

Om titeln du försöker spela upp inte laddas ner fortfarande fortsätter du med felsökningsstegen nedan.

Ta bort titeln från dina nerladdningar

Det kan hända att du försöker streama en titel som inte laddades ner ordentligt. För att lösa problemet måste du ta bort titeln från dina nerladdningar och sedan försöka streama den igen.

1. Klicka eller tryck på menyikonen .

2. Välj Mina nerladdningar (My Downloads).

3. Klicka eller tryck på redigeringsikonenpennikon längst upp till höger på skärmen.

4. Klicka eller tryck på borttagningsikonen papperskorgsikon för att ta bort titeln från enheten.

5. Prova att streama titeln igen.

Avinstallera och installera om Netflix-appen

Om du avinstallerar Netflix-appen tar du bort alla titlar som du har laddat ner till din dator eller surfplatta.

Avinstallera Netflix-appen

Obs!
Om du avinstallerar Netflix-appen försvinner alla titlar som du har laddat ner till enheten.
  1. Från Start-menyn skriver du Netflix.

2. Högerklicka eller håll Netflix-appen nedtryckt.

3. Ett popupfönster visas. Välj Avinstallera (Uninstall).

4. Välj Avinstallera (Uninstall) igen.

Installera om Netflix-appen

1. Från Start-menyn väljer du Store.

2. Välj Sök (Search) i det övre högra hörnet på skärmen.

3. Skriv in Netflix i sökfältet och tryck på Retur (Enter).

4. Välj Netflix i resultatet.

5. Välj Installera (Install).

• Använd dina Microsoft-uppgifter för att logga in om du uppmanas att logga in.

6. När installationen är klar startar du appen och provar Netflix igen.