Det står ”Något gick fel (-1200)”

Om du ser följande felmeddelande på din iPhone, iPad eller iPod touch:

Något gick fel. Försök igen senare.
Det går inte att spela upp titeln. Försök igen senare. (-1200) (Sorry, something went wrong. Please try again later. Cannot play title. Please try again later.)

Detta tyder oftast på att information som lagrats på enheten måste uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Kontrollera datum- och tidsinställningarna
  1. Tryck på ikonen Inställningar på hemskärmen.

2. Tryck på Allmänt (General).

3. Tryck på Datum och tid (Date & Time).

• Om datum och tid inte stämmer trycker du antingen på datum eller tid för att justera, eller så reglerar du fältet Ställ in automatiskt (Set Automatically) så att inställningen anges till (On).