Det står ”Det gick tyvärr inte att nå Netflix-tjänsten (-1007)”

Om du ser ett felmeddelande på din Android-mobil eller Android-surfplatta där det står:

Det gick tyvärr inte att nå Netflix-tjänsten. Försök igen senare. (-1007). (Sorry, we could not reach the Netflix service. Please try again later.)

Det beror ofta på ett nätverksanslutningsproblem som hindrar enheten från att komma åt Netflix-tjänsten. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Gå till Netflix.com i en webbläsare
  1. Använd en annan dator eller mobil enhet och anslut till samma Wi-Fi eller nätverk som enheten med problem.

2. Öppna en webbläsare och gå sedan till sidan netflix.com/clearcookies och logga in på ditt konto.

• Om du stöter på felkoden NSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix-tjänsten just nu. Försök igen senare.

• Om du inte stöter på något fel i din webbläsare när du genomför det här steget kan det finnas ett annat problem. Kontakta oss för mer hjälp.