Det står ”Ett problem uppstod vid uppspelning av videon (1.20)”

Om du ser ett felmeddelande på din Android-mobil eller Android-surfplatta där det står:

Ett problem uppstod vid uppspelning av videon. Försök igen. (1.20) (There is a problem playing the video. Please try again.)

Detta betyder oftast att inaktuell information på enheten måste uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Stäng av din enhet och sätt på den igen

1. Stäng av din mobil eller surfplatta. Se till att den är helt avstängd och inte bara låst.

2. Sätt på enheten igen.

3. Prova Netflix igen.

Logga ut från Netflix

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Meny längst upp till höger.

4. Tryck på Logga ut och tryck sedan på Logga ut (Sign Out) igen för att bekräfta.

5. Logga in på Netflix igen och gör ett nytt försök.

Rensa Netflix-appdata

När du återställer appen kommer alla nerladdningar på enheten att tas bort och du loggas även ut från Netflix.
  1. Gå till enhetens hemskärm eller lista över appar.

2. Håll Netflix-appen nedtryckt och tryck sedan på information för appen (App info).

3. Tryck på Lagring och cache (Storage & cache) > Rensa lagring (Clear storage) > OK.

4. Prova Netflix igen.

Obs!
Stegen för att rensa data i en app kan vara annorlunda för din enhet. Om du vill ha hjälp kan du läsa manualen som levererades med din enhet eller kontakta företaget som tillverkade den.