Netflix-fel 15001

Om du stöter på felkoden 15001 när du försöker öppna Netflix-appen på din mobil eller surfplatta som kör Android beror det ofta på att information på enheten behöver uppdateras. Programvaran på din enhet kan även behöva uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Kontrollera inställningar för datum och tid

Om datum- eller tidsinställningar inte stämmer överens med din aktuella tid och plats kan Netflix sluta att fungera.

1. Öppna Android-inställningar.

2. Leta upp Datum och tid (Date & Time).

3. Se till att du har aktiverat Automatiskt (Automatic) eller Använd mobilnätverkets tid/tidszon (Use network-provided time/time zone).

4. Prova Netflix igen.

Stäng av din enhet och sätt på den igen

1. Stäng av din mobil eller surfplatta. Se till att den är helt avstängd och inte bara låst.

2. Sätt på enheten igen.

3. Prova Netflix igen.

Uppdatera din Android OS-version

1. Öppna appen Inställningar (Settings).

2. Tryck på System > Systemuppdatering (System update).

3. Sök efter och installera tillgängliga uppdateringar.

4. Prova Netflix igen.

Kontakta enhetens tillverkare

De här stegen kan radera appar, data och inställningar som sparats på din enhet. Se till att du har lösenordet till ditt Wi-Fi-nätverk och inloggningsinformationen för Netflix innan du sätter igång.

För att lösa det här problemet måste du kontakta företaget som tillverkade din enhet.

Be dem om hjälp med följande steg när du pratar med dem. Prova Netflix igen efter varje steg för att se om det löste problemet.

1. Uppdatera din enhets inbyggda programvara till den senaste versionen.

2. Återställ enheten till fabriksinställningarna.

Om tillverkaren inte kan lösa problemet, eller om dessa steg inte åtgärdar problemet, måste du använda en annan enhet för att titta på Netflix.