Netflix-fel NW-6-400

Om du stöter på felkoden NW-6-400, ibland tillsammans med följande felmeddelande:

Ett fel har uppstått med Netflix.

Detta beror ofta på ett problem som hindrar din enhet från att komma åt Netflix-tjänsten. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Sony Blu-ray-spelare

Kontakta enhetens tillverkare
De här stegen kan radera appar, data och inställningar som sparats på din enhet. Se till att du har lösenordet till ditt Wi-Fi-nätverk och inloggningsinformationen för Netflix innan du sätter igång.

För att lösa det här problemet måste du kontakta företaget som tillverkade din enhet.

Be dem om hjälp med följande steg när du pratar med dem. Prova Netflix igen efter varje steg för att se om det löste problemet.

1. Uppdatera din enhets inbyggda programvara till den senaste versionen.

2. Återställ enheten till fabriksinställningarna.

Om tillverkaren inte kan lösa problemet, eller om dessa steg inte åtgärdar problemet, måste du använda en annan enhet för att titta på Netflix.