Netflix-fel U7381-1204

Om du stöter på felkoden U7381-1204 på din Windows 10-dator, ibland tillsammans med följande felmeddelande:

Ojdå, något gick fel …
Just nu har vi problem med att spela upp denna titel. Försök igen senare eller välj en annan titel. (We're having trouble playing this title right now. Please try again later or select a different title.)

Detta tyder ofta på att titeln inte laddades ner på rätt sätt. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Ladda ner titeln igen
  1. Klicka eller tryck på menyikonen .

2. Välj Mina nerladdningar (My Downloads).

3. Klicka eller tryck på redigeringsikonen längst upp till höger på skärmen.

4. Välj den titel du vill ta bort genom att markera rutan bredvid den.

5. Klicka eller tryck på borttagningsikonen för att ta bort titeln från din enhet.

6. Ladda ner titeln igen.