Det står ”Nerladdningsfunktionen stöds inte på den här enheten eftersom ingen extern lagring kunde hittas. (OF.NA.5)”.

Om du ser ett felmeddelande på din Android-mobil eller Android-surfplatta där det står:

Nerladdningsfunktionen stöds inte på den här enheten eftersom ingen extern lagring kunde hittas. (OF.NA.5) (The download feature is not supported on this device because external storage was not found.)

Detta tyder ofta på att ett problem har uppstått med SD-kortet i din enhet. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

1. Gå till Inställningar (Settings) på din enhet.

2. Tryck på Lagring och USB (Storage & USB).

3. Tryck på Mata ut (Eject).

4. Stäng av mobilen.

5. Beroende på vilken enhet du har ska du ta ut SD-kortfacket eller ta av höljet på baksidan. (Om det behövs lyfter du på låsmekanismen som håller SD-kortet på plats.)

6. Ta ut SD-kortet från facket.

7. Sätt tillbaka SD-kortet i facket. (Om du lyfte en låsmekanism ska du trycka tillbaka den.)

8. Sätt på din telefon igen, starta Netflix-appen och försök ladda ner titeln igen.

Prova att använda ett annat SD-kort i din enhet. Om du lyckas spara nerladdade serier och filmer på ett annat SD-kort kan det vara fel på det första SD-kortet, och det kan behöva formateras eller bytas ut. Be din enhets tillverkare om hjälp med att formatera ditt SD-kort.

Om du har följt stegen ovan men fortfarande inte kan ladda ner kanske din enhet eller ditt SD-kort inte stöder den här funktionen. Du måste i så fall använda internminnet för att ladda ner titlar från Netflix.