Netflix-fel tvq-pb-104

Om du stöter på felkoden tvq-pb-104, ibland tillsammans med följande felmeddelande:

Just nu har vi problem med att spela upp denna titel. Försök igen senare eller välj en annan titel. (We're having trouble playing this title right now. Please try again later or select a different title.)

Detta tyder oftast på att inaktuell information på enheten måste uppdateras. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Blu-ray-spelare

Ladda om Netflix-appen

1. Välj Mer information (More Details) på felskärmen.

2. Välj Ladda om Netflix (Reload Netflix).

3. Prova Netflix igen.

Starta om enheten

1. Stäng av enheten.

Obs!
    Om du är osäker på om enheten är helt avstängd, eller om du inte kan hitta på/av-knappen, kan du dra ur strömkabeln.
  2. Låt enheten vara avstängd i minst 30 sekunder.

3. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Smart-tv

Ladda om Netflix-appen

1. Välj Mer information (More Details) på felskärmen.

2. Välj Ladda om Netflix (Reload Netflix).